S.C. Arc Parc Industrial S.R.L. în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „Construire incubator de afaceri”, cod MySMIS 122894, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020.
Axa Prioritară: 2: „Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii”, 2.1.: „Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri” 2.1.B: „Incubatoare de afaceri”.
Contractul de finanțare a fost semnat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Vest, în calitate de Organism Intermediar.
Valoarea totală a proiectului este de 30.471.550,93 lei. Valoarea totală contribuție publică este de 16.116.599,51 lei. Valoarea eligibilă nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională este de 13.699.109,58 lei. Valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul național este de 2.417.489,93 lei .
Sunt vizate de proiect grupurile tinta care se structureaza in : Start-up-uri – firm nou infiintate care sa aiba ca obiect principal de activitate- productia de componente auto IMM-uri care sa aiba cel mult 2 ani vechime in domeniul industriei auto si componente
Prin realizarea acestui proiect, Arc Parc Industrial S.R.L.
construiește și echipează corespunzător un incubator de afaceri de producție specific domeniului producției de componente auto. Acest incubator (hala industrială) este format din 13 module dotate și echipate corespunzător producției (dotată fiecare cu 1 birou, grup sanitar și vestiar) și 1 modul administrativ comun, dotat cu un mic restaurant, sala conferință, sala întâlnire business, sala multifuncțională- spații accesibile și persoanelor cu dizabilități.
vine în întâmpinarea, sprijinirea și susținerea tinerilor antreprenori care doresc să performeze în domeniul producției auto și componentelor sale, care au proiecte inovative și doresc să le pună în aplicare, asigurându-le toate serviciile necesare implementării cu succes a proiectelor sale.
Data de finalizare a proiectului este 30.06.2022.
Principalele rezultate ale implementării proiectului:
O clădire incubator de afaceri gata echipată cu toate dotările, complet funcțională pentru producție componente auto, racordată la infrastructura parcului industrial; O centrală solar fotovoltaică montată pe acoperișul clădirii de 600 Kva; O echipa a incubatorului bine pregătită în vederea serviciilor programului de incubare; Un program de incubare bine gândit, practic și funcțional; Stimularea dezvoltării mediului antreprenorial în rândul tinerilor dornici să se afirme;
Facilitati oferite
Chirie modică;
Spații de producție și de birou gata pregătite pentru a începe activitatea;
Energie electrică gratuită pe durata celor 3 (trei) ani de incubare (pentru încălzire și iluminat);
Acces gratuit la parcare, sălile de conferință, sala multimedia, restaurantul incubatorului de afaceri, cafeneaua din incinta Incubatorului;
Să începem!
Vezi proiectele in derulare si contactați-ne pentru o ofertă de colaborare!
Investim în acest proiect și ne ghidăm după motto-ul ARC PARC INDUSTRIAL: "Cheia succesului tău este la noi" .
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, va invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
De asemenea, va invităm să vizitați site-ul web al Programului Operational Regional 2014-202, www.inforegio.ro si pagina de Facebook a programului (facebook.com/inforegio.ro)